Jom Belajar Sampai Ijazah, Master, PhD: Meliputi Panduan Belajar Sistematik, Motivasi dan Inspirasi

Not yet rated Write a review
Price
RM 29.50
Availability:
Sold Out
Product Code:
TIBB 00003
Brand:
Saffron Integrated Marketing Sdn Bhd

Usually dispatches within 3 to 5 working days.

Share

Setiap orang ada cita-cita.

Setiap orang pastinya ingin berjaya di dalam kehidupan.

Namun terdapat ramai di luar sana yang masih tercari-cari jalan dan panduan untuk mencapai kejayaan yang hakiki. Ramai penuntut ilmu yang tidak mampu mengatur perjalanan hidupnya terutama di dalam bidang akademik dengan baik.

Buku ini dapat membantu anda dan sesuai dijadikan koleksi serta sebagai panduan kepada para pelajar di setiap peringkat pengajian sama ada sekolah rendah, menengah mahupun universiti. Tips-tips yang dinyatakan begitu jelas dan padat kerana ia adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri sepanjang menjadi seorang pelajar. Panduan dan nasihat yang diberikan dapat menjadi rujukan dan amalan yang harus dilakukan oleh setiap penuntut ilmu demi mencapai kejayaan di dunia dan di akhirat kelak.

Buku ini juga menceritakan serba sedikit kisah perjalanan akademik penulis semenjak dari bangku sekolah hinggalah berjaya menggenggam Phd. Semoga kisah pengalaman beliau mampu menjadi contoh teladan dan pendorong semangat kepada penuntut-penuntut ilmu di luar sana supaya lebih gigih mengejar cita-cita.
Book
Book Author Dr. Azlan Shaiful Baharum PhD
Book ISBN 9789671219713
Book Pages 164 Halaman
Book Format Paperback
Write a review