Miss. Marsmallow vs Mr. Ego

Not yet rated Write a review
Price
RM 28.00
Availability:
Product Code:
BKA 00240
Brand:
Buku Prima

Usually dispatches within 3 to 5 working days.

Share

Peduli apa dengan kebencian Nik Faheem Muqree a.k.a Mr. Ego terhadapnya? Asal sahaja dia mampu ceria dan gembira, dia akan terus menjadi seorang cleaner yang disenangi. Cadeeja seumpama Marshmallow yang lemah lembut dan menyenangkan. Namun Nik Faheem Muqree tetap memuntahkan lahar kebencian dan kemarahan setiap kali mereka bersua. Garangnya!

Kemuncak kebencian Mr. Ego tidak membekas di hati Cadeeja, Miss Marshmallow yang sentiasa bersikap selamba. Namun ketika mereka bertiga terperangkap di dalam sebuah hutan tebal lagi asing, membongkarkan keperibadian sebenar seorang Rita, buah hati Nik Faheem Muqree. Cadeeja tetap tenang dan sabar dalam setiap kesukaran berbanding Rita yang lebih mementingkan kesenangan diri sendiri. Dasar gadis manja!

Dan ketika hati Nik Faheem Muqree bertukar menjadi baldu kasih, Cadeeja menghilang meninggalkan Kuala Lumpur. Nik Faheem Muqree nanar mencari gadis itu. Dia jadi kemaruk dengan setiap kebaikan sekeping hati milik gadis itu. Akhirnya Nik Faheem Muqree mula menjejaki Cadeeja. Dia bersua dengan Cik Sofea, bos baharu Cadeeja. Miss CEO itu ternyata lebih ego daripada dirinya sendiri. Dalam sedetik nafas, Nik Faheem Muqree mulai sedar, kecantikan tanpa budi bahasa tidak sedikit pun menyapa kasih dalam hatinya. Tiba-tiba dirasakan seolah-olah Cadeeja, Miss Marshmallow itu sedang menuntut satu sumpahan janji di musim silam.

Siapakah Dija? Gadis cleaner yang merekahkan delima rindu dalam hatinya!

 

Write a review