Mossad - Disebalik Sebuah Organisasi - Agen Rahsia Yahudi

Not yet rated Write a review
Price
RM 35.90
Availability:
In Stock
Product Code:
BKJ 00022
Brand:
Hijjaz

Usually dispatches within 3 to 5 working days.

For Kad Istiqamah member, please provide membership number upon checkout.

Share

Selama ini kita sering dihidangkan dengan cereka-cereka fiksyen mengenai kisah-kisah penyiasatan, pengintipan dan organisasi rahsia negara-negara tertentu. Biasanya juga, kisah-kisah ini sering dikaitkan dengan penglibatan peringkat tertinggi dalam kerajaan. Nama-nama seperti FBI, CIA dan KGB juga bagai sudah tidak asing lagi dengan kisah-kisah ini sehingga kita hampir terbiasa dengan rancangan-rancangan jahat dan plot-plot rahsia mereka.

Bagi peminat tegar kisah-kisah misteri dan konspirasi peringkat tertinggi, mungkin penglibatan Mossad dalam pelbagai isu global di banyak negara bukan sesuatu yang menghairankan namun sebenarnya masih ramai yang ‘tidak ambil tahu’, tidak mahu ambil tahu malah berpendapat ‘tidak perlu tahu’ sedangkan ini adalah sebahagian daripada persediaan kita dalam menghadapi musuh-musuh Islam yang sangat tegar ini. Mengenali musuh adalah antara senjata paling ampuh untuk melawan mereka.

Mossad bukan satu kisah fiksyen yang direka bagi mengaut sebarang keuntungan komersil tetapi ia adalah sebuah organisasi musuh yang mempunyai reputasi cemerlang dalam perancangan mereka bagi menghancurkan Islam!

Book
Book Author Shariman Wahap
Book ISBN 9789675391200
Book Pages 201 Halaman
Book Binding Kulit Nipis
Write a review