Aku Bukan Malaikat 2: Obligasi

Not yet rated Write a review
Price
RM 25.00
Availability:
In Stock
Product Code:
BSP 00007
Brand:
Sentap Press

Usually dispatches within 3 to 5 working days.

Share

Jadi Untuk Siapa Buku Ini Ditulis

  1. Untuk mereka yang rasa bahawa hidup ini hanya suka-suka dan senda gurau, sedangkan manusia ini ada fungsi dan tujuan hidup.
  2. Untuk mereka yang merasakan bahawa ujian dari Allah ini menyusahkan, sedangkan Allah uji kita berdasarkan kemampuan kita.
  3. Untuk mereka yang ragu-ragu tentang takdir, pilihan, ketetapan maut, jodoh dan rezeki, sedangkan Allah dah beri pilihan dalam masa yang sama menetapkan takdir.
  4. Untuk mereka yang dah terlanjur berzina, ketagih tengok video lucah dan tersangkut dengan cinta sejenis seperti gay dan lesbian, saya sediakan solusi yang saya rasa terbaik untuk bantu kau semua.
  5. Untuk mereka yang anggap bahawa cinta mereka tulus suci dan murni macam minyak masak seri murni, sedangkan cinta yang sebenar adalah apa-apa yang beri pahala dan membawa ke syurga, bukan beri dosa dan membawa ke neraka.
  6. Untuk mereka yang nak bernikah tanpa bercouple bagai, di sini saya kongsi sedikit solusi dan tips.
  7. Untuk mereka yang rasa taubat ini hanya sekali, sedangkan Rasulullah dan para nabi terdahulu pun istighfar dan bertaubat setiap hari walaupun mereka maksum.
  8. Untuk mereka yang nak berubah dan bertaubat, tetapi masih lagi tidak jumpa jalan dan cara untuk bertaubat.
  9. Dan sudah pasti untuk diri aku sendiri yang sembang kencang, tetapi banyak yang tak jalan.

Semoga orang yang terakhir membaca buku ini lebih memahami kata-kataku dari mereka yang mendegar terus dariku. Saksikanlah ya Allah, bahawasanya saya telah sampaikan sebahagian kecil ilmu yang saya tahu bersedikan agamamu kepada hamba-hamba mu.


Book
Book Author Shukery Azizan
Book ISBN 9789671404874
Book Pages 211 Halaman
Write a review