Teori Konspirasi Yahudi: Program Illuminati Israel dan Zionis

Not yet rated Write a review
Price
RM 35.00
Availability:
In Stock
Product Code:
BKS 00305
Brand:
Sri Saujana Marketing

Usually dispatches within 3 to 5 working days.

Share

Masih ramai di antara kita yang tidak mengetahui sejarah orang Yahudi dan sifat-sifat mereka, sedangkan Allah SWT telah menceritakan dalam Al-Quran dan Rasulullah SAW telah khabarkan hal mereka dalam banyak riwayat hadis. Dalam buku ini didedahkan sifat-sifat Yahudi yang diceritakan sendiri oleh Allah dalam Al-Quran.

Selain itu kita masih keliru dengan maksud Israel, Yahudi dan Zionis, sehingga kita menganggap adalah sama. Sedang dalam Al-Quran sendiri membezakan, sebab ada bangsa Israel atau Yahudi yang baik dan ada yang jahat yang dikutuk oleh Allah. Ramai di kalangan para nabi dan rasul berbangsa Israel. Buku ini menjelaskan siapakah Israel, Yahudi dan Zionis sebenarnya.

Bagaimana perancangan dan konspirasi golongan Yahudi yang jahat setiap hari tidak jemu-jemu berusaha untuk merosakkan umat Islam, khususnya umat Islam. Dalam Al-Quran pun Allah SWT telah lama mengingatkan kita "Orang Yahudi dan Nasrani tidak sekali-kali akan bersenang hati kepada kamu (wahai Muhammad) sehingga engkau menurut agama mereka (yang telah terpesong itu).."

Book
Book Author Haji Ibnu Yaacob Haji Manaf
Book ISBN 9789672133117
Book Pages 373 Halaman
Write a review